Recepten uit de Indische Keuken - ontdekt met ons de heerlijkste Indische gerechten

Kaber Kebertu (gevulde omelet)

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Ingrediƫnten

  • 150 gram kalfsgehakt
  • 7 eieren
  • 1 ui
  • 2 eetlepels serehpoeder
  • 3 eetlepels santen
  • halve eetlepel sambal oelek
  • 1 theelepel djinten
  • halve theelepel kunyit
  • 1,5 theelepel ketumbar
  • halve theelepel trassi
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Kluts de eieren met zout en peper en bak er een omelet van.
  • Snijd de ui fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt.
  • Braad het geheel vervolgens aan in de boter.
  • Voeg daarna de santen toe en laat het gerecht bakken tot het bijna droog is.
  • Leg nu het gehakt op de omelet, vouw het dicht en bak het aan beide kanten bruin.
 

Nieuwe gerechten

Sajor Bajem Djagoeng (Spinazie soep met mais)

Sajor Bajem Djagoeng

Spinazie soep uit Indonesie, lekker fris in de lente

Gado Gado

Heerlijk vegetarisch recept.

Atjar Ketimun

Makkelijk vegetarisch recept.

Oerab (groenten salade met kokos)

Groentensalade met kokos.

Djaganan

Een gezond vegetarisch recept uit Indonesie.
Loading ...