Recepten uit de Indische Keuken - ontdekt met ons de heerlijkste Indische gerechten

Kaber Kebertu (gevulde omelet)

Gevulde omelet

Ingrediƫnten

  • 150 gram kalfsgehakt
  • 7 eieren
  • 1 ui
  • 2 eetlepels serehpoeder
  • 3 eetlepels santen
  • halve eetlepel sambal oelek
  • 1 theelepel djinten
  • halve theelepel kunyit
  • 1,5 theelepel ketumbar
  • halve theelepel trassi
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Kluts de eieren met zout en peper en bak er een omelet van.
  • Snijd de ui fijn en meng dit met de overige kruiden door het gehakt.
  • Braad het geheel vervolgens aan in de boter.
  • Voeg daarna de santen toe en laat het gerecht bakken tot het bijna droog is.
  • Leg nu het gehakt op de omelet, vouw het dicht en bak het aan beide kanten bruin.
 
Loading ...