Gevulde flensjes - risolles
toetje voor 4 personen
Bereiding
- Bak of fruit de fijngesneden ui, gehakt, prei, selderie, worteltjes en doperwten tesamen
- Zout en suiker naar smaak toevoegen
- Van bloem, melk, peper, nootmuskaat en boter maakt u een sausje, waardoor u de groenten mengt, zodat er een ragout ontstaat
- Hiermee vult u de flensjes: U vouwt ze dicht, en wentelt ze door de eidooier en daarna door de paneermeel
- In de niet te hete olie bakt u ze goudbruin
Ingredienten voor 4 personen
- 250 gram gehakt
- 1 eetlepel doperwten
- 1 eetlepel worteltjes
- 1 eetlepel selderij
- 1 eetlepel prei
- 1 ui
- pala (nootmuskaat)
- suiker
- bloem
- 1 losgeklopte eidooier
- paneermeel
- melk
- 1 deciliter olie
- peper
- zout