Gevulde flensjes - risolles

toetje voor 4 personen

  • Bak of fruit de fijngesneden ui, gehakt, prei, selderie, worteltjes en doperwten tesamen
  • Zout en suiker naar smaak toevoegen
  • Van bloem, melk, peper, nootmuskaat en boter maakt u een sausje, waardoor u de groenten mengt, zodat er een ragout ontstaat
  • Hiermee vult u de flensjes: U vouwt ze dicht, en wentelt ze door de eidooier en daarna door de paneermeel
  • In de niet te hete olie bakt u ze goudbruin

  • 250 gram gehakt
  • 1 eetlepel doperwten
  • 1 eetlepel worteltjes
  • 1 eetlepel selderij
  • 1 eetlepel prei
  • 1 ui
  • pala (nootmuskaat)
  • suiker
  • bloem
  • 1 losgeklopte eidooier
  • paneermeel
  • melk
  • 1 deciliter olie
  • peper
  • zout